Felhasználási feltételek

A cafebabel.hu (továbbiakban: honlap) a Café Bábel Egyesület (továbbiakban: Egyesület) ingyenes internetes szolgáltatása. A honlap oldalainak megtekintésével Ön elfogadja az általunk ezen az oldalon meghatározott feltételeket. Kérjük, hogy ne használja weboldalainkat, ha ezekkel a feltételekkel nem ért egyet!

Szerzői jogok

A honlap tartalma szerzői jogvédelem alá tartozik. A honlap tartalmának egyes részeit - kizárólag saját felhasználás céljából - erevlemezére mentheti vagy kinyomtathatja, de ebben az esetben sem jogosult a lap így többszörözött részének további felhasználására, terjesztésére, adatbázisban történő tárolására, letölthetővé tételére, kereskedelmi forgalomba hozatalára. A honlap tartalmának szolgáltatásként való továbbfelhasználása csak az Egyesület előzetes írásbeli engedélyével, és csakis a forrás pontos megjelölésével történhet.

Információk

A honlapon megjelenő valamennyi információ, adat kizárólag tájékoztatásul szolgál, azok pontosságáért, megbízhatóságáért, teljességéért az Egyesület semmilyen felelősséget nem vállal.

A felelősség kizárása

A honlapon harmadik személyek által üzemeltetett külső honlapokra mutató hivatkozások (linkek) is találhatók. Amennyiben az Egyesület tudomást szerez arról, hogy az általa hivatkozott oldal vagy a hivatkozás harmadik személyek jogait vagy a hatályos jogszabályokat sérti, a hivatkozásokat haladéktalanul eltávolítja a honlapról. Ezen felül az Egyesüet az általuk lehívható weboldalak tartalmáért semmilyen felelősséget nem vállal.

A kiadó továbbá nem tartozik felelősséggel azon károkért, amelyek a weboldalak használatával kapcsolatosak, a weboldalak használatából, használatra képtelen állapotából származnak, vagy a weboldalak nem megfelelő működéséből, hiányosságából, hibájából, üzemzavarból, információtovábbítási késedelemből, vírusból vagy vonalhibából keletkeznek.

Más által rendelkezésre bocsátott anyagok

Amennyiben anyagot bocsát rendelkezésünkre, azzal vállalja, hogy az anyag alkalmas a nyilvánosságra hozatalra és hozzájárul annak az Egyesület általi részbeni vagy teljes nyilvánosságra hozatalához, a tartalom felhasználásához.

Bármilyen jellegű kérdéssel forduljon bizalommal a szerkesztőséghez .

radyo dinle